O nama

O našoj kompaniji
You are here:

Ko smo mi

AGROPRODUKT D.O.O., je porodična firma nastala u seoskoj sredini i 100% u vlasništvu porodice Bojić.

Priča o počecima rada današnjeg Agoprodukt – a, počinje još davne 1968. god., kada je otvorena prodavnica pića u vlasništvu tadašnjeg ’’Džervin’’-a iz Knjaževca.   

Sadašnji vlasnik i osnivač je tako stekao svoja znanja i iskustva i 1989. godine otvara prvu privatnu prodavnicu, a četiri godine kasnije nastaje AGROPRODUKT .D.O.O., preduzeće ze proizvodnju i pakovanje zrnastih i praškastih proizvoda kao i trgovina robe široke potrošnje.

Vlasništvo i rukovođenje firmom je postalo njegov stil života koje je podrazumevalo brigu o ljudima i održavanje porodične atmosfere među zaposlenima.

Ta porodična politika vođenja firme se zadržala i do dana danas. Takva atmosfera i pristup kupcima je ono što je prepoznatljivo za Agroprodukt.

Mala seoska sredina nije uticala da se firma ne razvija, nego su uvođene sve potrebne inovacije i standardi (HCCP) u proizvodnji.

U građenju i razvoju firme učestvovali smo sami bez, ičije pomoći .Učili smo na svojim greškama, koristili samo svoje resurse i gradili svoj posao polako i na zdravim osnovama. Bez očekivanja uspeha preko noći .

Na tržištu smo najviše poznati po tome da se držimo date reči i dogovora te tako dobavljači, poslovni partneri i kupci imaju veliko poverenje u nas. Iza nas stoji naše znanje i mukotrpan rad a osnova svega je da svojim kupcima obezbedimo kvalitetne proizvode po najpristupačnijim cenama.

Sve što radimo je usmereno ka kupcima i njihovim potrebama.

Šta dobijate sa nama

Bezbednost hrane

Proizvodnja je organizovana u skladu sa HACCP sistemom upravljanja. HACCP sistem je od izuzetnog značaja za proizvođače hrane i njime se reguliše proizvodnja i promet zdravstveno bezbedne hrane. Primena HACCP sistema upravljanja u proizvodnji i kontroli namirnica povecava nivo bezbednosti i higijensku ispravnost namirnica u svim fazama proizvodnje, čime se garantuje kvalitet.
Naši proizvodi ,iz proizvodnog pogona, upakovani su od biranih i najkvalitetnijih sirovina sa domaćeg i inostranog tržišta.

Društvena odgovornost

Naše preduzeće brine o svojim zaposlenim.Brinemo o društvu tj. zajednici odgovorno ispunjavajući sve naše obaveze. Sa svima razvijamo korektne odnose.

Ekologija

Težimo da naše poslovanje usmerimo u pravcu zaštite životne sredine, jer je društvo suočeno sa problemom sve većeg zagadjenja životne sredine. Prateći nivo društvene odgovornosti, teži se ka posvećivanju sve veće pažnje tom pitanju.